OPINIE (25)

2019-08-04, 14:54:11 BARBARA KOTOWSKA z Zielonej Góry
Pan Jacek to prawdziwy MISTRZ (nie tylko kolarski i wspinaczkowy)! Jego przeogromna wiedza, ewidentnie wieloletnia praktyka i zdolności w stosowaniu różnych technik, w połączeniu z taktem i ujmującą osobowością sprawiły, że po ledwie czterech zabiegach wyjeżdżam z Krynicy w znakomitej dyspozycji... Szczerze polecam jego profesjonalizm wszystkim "potrzebującym - bo jest wart każdych pieniędzy!

2019-01-14, 14:04:01 Anna Kokoczka
Bardzo proszę zainteresowanych o zwracanie uwagi na opinię w sprawie stanu zdrowia wydawanej przez Pana Jacka. Opinie są bardzo trafne, a leczenie jest bardzo skuteczne. Tylko daleko do Krynicy Zdrój.

2018-08-11, 11:21:20 Anna Kokoczka
Jeśli ktoś ma kłopoty z kręgosłupem, mięśniami lub powięzią, itd., to polecam zabiegi rehabilitacyjne u Pana Jacka Gronia. Dzięki Niemu powracam do sprawności ruchowej i kondycji. Dzięki staraniom Pana Jacka do dobrej kondycji powróciły moje obie łąkotki, nie mam już kłopotów z ciesnią a obecnie widzę efekty lecznicze na mojej do tej pory opuchnięte stopie. Właśnie teraz stopa przestaje puchnąć.

2018-06-23, 20:36:17 ewa banaś
Właśnie zakończyłam zabiegi u pana Jacka. Zgłosiłam się do niego ,gdy już wszystkie terapie zawiodły i namawiano mnie na operację kręgosłupa. Dzięki różnym terapiom stosowanym przez niego , mogę chodzić .Efekt kuracji przeszedł moje oczekiwania .Cały rok leczyłam się u ,,specjalistów" bez widocznych rezultatów .Ogromna wiedza poparta doświadczeniem ,spokój , opanowanie , precyzja Pana Jacka.,

2018-06-16, 23:14:05 Anna Chojnacka
Wspaniały Pan Jacek. Uratował mój pobyt w Krynicy swoim profesjonalnym podejściem. Po jego zabiegach mogłam bez bólu chodzić. Rzeczowo i spokojnie odpowiadał na wszystkie moje pytania. Pomógł też znaleźć podobnego specjalistę w moim rejonie zamieszkania. Osoba o wysokiej kulturze osobistej,GODNA POLECENIA! Anna z Bełchatowa

2017-07-19, 14:46:37 Aneta
Mistrz! Dzięki wielkiej wiedzy, praktyce i zdolnością Pana Jacka mogę normalnie funkcjonować. Jego masaże mimo, że czasem bolesne stawiają na nogi. Trzeba mu zaufać i słuchać zaleceń a walka z bólem kręgosłupa staje się możliwa do wygrania. DZIĘKUJE. Nie napiszę, że czekam z niecierpliwością na kolejne masaże, ale na pewno się na nich pojawię :)

2017-03-14, 12:32:23 Jadwiga Kozłowska
Przyjechałam do Krynicy z ogromnym bólem kręgosłupa lędźwiowego i miałam szczęście trafić w ZŁOTE RĘCE pana Jacka. Masaż bolesny ale za to skuteczny. Po dwóch zabiegach wróciłam do pełnej sprawności. Fachowiec jakich mało !! polecam! a panu serdecznie dziękuję i życzę wielu sukcesów osobistych i zawodowych. Jadwiga Ps. tak trzymać panie Jacku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

2017-03-07, 20:55:47 Elżbieta
Naprawde jeżeli ktoś szuka dobrego masażysty to najlepiej zrobi jeśli trafi pod rączki Pana Jacka.Oboje z mężem mamy przyjemność korzystania z jego usług i podpisujemy sie pod tymi opiniami. Wizyty naprawde przebiegają w przyjemnej atmosferze i z dużym zaangażowaniem w tym co robi.Jest to człowiek na właściwym miejscu z ogromną wiedza doświadczeniem wie jak zlikwidować ból.Serdecznie polecamy.

2017-02-11, 16:21:16 Sara Marmon
Terapeuta na najwyższym poziomie, profesjonalne podejście do klienta, duże zaangażowanie i ogromna dawka wiedzy podczas sesji. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam Pana Jacka.

2017-01-13, 15:40:29 Kamil W
Pan Jacek jest profesjonalistą w swoim fachu. Ćwiczenia które mi polecił znacząco pomogły w walce z bólem. A masaże pozwalają wrócić do normalnego funkcjonowania. Zdecydowanie polecam!

2017-01-13, 11:21:55 Małgorzata Mikulska
Rewelacja! Niesamowita wiedza, świetne wyczucie, a przy okazji bardzo przyjemna atmosfera. Warte każdych pieniędzy :)

2016-11-15, 21:26:58 Aleksander Smaga
Po trudnym do opisania bólu i skurczach mięśni karku, opuchliźnie, stanie zapalnym i ograniczonej ruchliwości pozostaje tylko wspomnienie, do którego nie warto wracać a to wszystko po zaledwie dwóch wizytach w przeciągu ośmiu dni.. Czy warto cierpieć, biegać od apteki do apteki, zajadać się lekarstwami przeciwbólowymi itp.?...hm... z całą pewnością warto odwiedzić Pana Jacka.

2016-07-20, 22:14:56 Małgorzata
Do Pana Jacka trafiłam przypadkowo, wyboru dokonałam czytając informacje na Jego stronie. Podczas urlopu w Krynicy nawalił mi kręgosłup lędźwiowy do tego stopnia, że nie mogłam chodzić. Po dwóch wizytach dolegliwości ustąpiły. Pan Jacek jest niezwykle kompetentny i jak mało kto zna swój fach. Pomaga i stawia trafną diagnozę.

2016-02-24, 16:01:45 Luiza Woch
Cudotwórca,fachura,profesor w tym co robi.Byłam u p.Jacka juz dwa razy po namowie mojej mamy,która jeżdzi do niego od kilkunastu lat.Tego co robi nie da się opisać,to trzeba przeżyć.Naprawia to co zepsuło się w ciągu roku.Poprzez kilka zabiegów,czasem troczę bolesnych,stawia na nogi.Polecam wszystkim ,zwłaszcza niedowiarkom

2016-02-14, 15:44:43 Leszek Grądziel
Korzystałem z wielu zabiegów, masaż,y itp... gdy moja znajoma poleciła mi Tego cudotwórcę nie wierzyłem że może się czym różnić od pozostałych. Po pierwszym zabiegu byłem zszokowany, nigdy nie przeżyłem czegoś podobnego, z każdym następnym czułem zmianę i poprawę. Dziś, zaledwie dwa dni po ostatnim ciągle odczuwam nowe objawy tylko na "plus".

2016-02-10, 15:25:42 Krystyna,Marysia,Asia
Znamy P Jacka już od kilku lat.Pokonujemy ok.900 km,aby doznać "napraw" poprzez masaże całego ciała,dot.urazów kręgosłupa,obu rąk i nóg po wypadku,zwyrodnienia,skrzywienia i z in.przyczyn-różnymi technikami.Pan Jacek "ponaprawia,pomaltretuje,ponaciąga"i wreszcie dostarczy na bieżąco trochę bólu,byśmy uzdrowione i zrelaksowane wróciły do domów,Polecamy,jest rewelacyjny!profesjonalist!Wrócimy za rok

2016-01-15, 21:10:23 Stanisław Kozik
Drugi raz miałem okazję skorzystać z zabiegów u p. Jacka. Jestem pod wielkim wrażeniem kompetencji i skuteczności zabiegów które wykonuje p. Jacek! Moje problemy bólowe związane z kręgosłupem właściwie są rozwiązane! Dziękuję bardzo! :) Każdemu kto ma problemy z kręgosłupem albo ze stawami polecam zabiegi u p. Jacka! Ja na pewno przyjadę tu do Krynicy właśnie na zabiegi do niego!!

2016-01-15, 12:03:10 Maria i Robert Mikulscy
Byłam u p. Jacka na zabiegach już drugi raz (po roku przerwy od bólu kręgosłupa) Tym razem p. Jacek bardzo pomógł mojemu mężowi, który miał tak zblokowany bark że właściwie nie mógł podnosić ręki. Już po 3 zabiegach była poprawa o 50!!!!! Mieszkamy dosyć daleko, ale będziemy wracać do p. Jacka i przy okazji do Krynicy!!!!!!!

2015-11-05, 14:59:28 Szymon Bębenek
Nazywam się Szymon Bębenek i jestem narciarzem. Mój sport wymaga wysiłku i duzej pracy mięśni dlatego potrzebuje pomocy najwyższej jakości, aby nadawały się do użytku. Zawsze po wyjeździe oraz po ciężkich treningach kieruje się do Pana Jacka. Jest to masażysta, który zawsze przykłada się do swojej pracy, wynajdzie każde napięcie mięśniowe i szybko je usunie. Stosuje skuteczne techniki Polecam

2015-11-05, 14:57:12 Aśka
Najlepszy fachowiec jakiego znam. Poprzez przeprowadzenie szczegółowego wywiadu i poszukiwanie źródła bólu dostosowuje odpowiednio terapię do problemu i pacjenta. Jego wiedza i zaangażowanie dwa razy wyprowadziły mnie z kontuzji, przez co przyczynił się do moich sukcesów sportowych :) Wiem, że w podbramkowych sytuacjach zawsze mogę liczyć na Jego pomoc i darzę Pana Jacka pełnym zaufaniem.

Przejdź do strony: 12

Napisz własną opinie: